Advanteges kita

Madeg ing taun 2005, perusahaan kita specializes ing desain lan Pabrik dhuwur-kekuatan, dhuwur-akurasi, lan kain warata khusus rolling mati lan bentuke silinder thread rolling mati. Perusahaan leluhur punika Yinzhou Hengli Thread Tools Factory, diadegaké ing taun 1997. Wiwit ngadeg, kita wis darmabakti ing ngrancang lan prodhuksi warata thread rolling mati lan bentuke silinder thread rolling mati.

Madeg ing taun 2005, Ningbo Henghui Thread Tools Co., Ltd. dumunung ing pinggiring Laut Cina Wétan lan Orient Port - Ningbo. Our company specializes ing desain lan Pabrik dhuwur-akurasi, dhuwur-kekuatan, lan kain warata khusus rolling mati lan bentuke silinder thread rolling mati ...

Cultural kita

  • Komisi kita

    Komisi kita

    Marisi semangat craftsman
    keuntungan pegawe Tambah
    Nggawe nilai sosial
  • Dream kita

    Dream kita

    Produsen tembung-kelas produk kualitas
    Service kanggo klien global banget.
  • Philosophy kita

    Philosophy kita

    Human Oriented / Manajemen Scientifically
    inovator Development / nggayuh Pinunjul
  • Roh kita

    Roh kita

    Unity, Honesty.Dedication, Innovation.
  • gambar kita

    gambar kita

    Nggawe gambar Staff manunggal, pengabdian, pengabdian, sesambetan harmonious, seneng swasana ati apa. Nggawe gambar perusahaan modern.