Advanteges tona

Themeluar në vitin 2005, kompania jonë e specializuar në projektimin dhe prodhimin e lartë-forcë, të lartë saktësi, dhe të veçanta të sheshtë kodrina thread vdes dhe thread cilindrike kodrina vdes. Paraardhësi i kompanisë është Yinzhou Hengli Veglat E Temës Fabrika, e themeluar në vitin 1997. Që nga fillimi i tij, ne kemi qenë të përkushtuar në projektimin dhe prodhimin e sheshtë kodrina thread vdes dhe cilindrike kodrina fije vdes.

Themeluar në vitin 2005, Ningbo Henghui Thread Tools Co, Ltd, është e vendosur në bregun e Detit të Kinës Lindore dhe Orientit Port - Ningbo. Kompania jonë e specializuar në projektimin dhe prodhimin e lartë saktësi, lartë-forcë, dhe të veçanta të sheshtë kodrina thread vdes dhe thread cilindrike kodrina vdes ...

Cultural ynë

 • Komisioni ynë

  Komisioni ynë

  Trashëguar frymën e zejtar
  përfitimet e punonjësve Rritja
  krijuar vlera sociale
 • Dream ynë

  Dream ynë

  Prodhuesi fjala klasit të cilësisë së produkteve të
  Shërbimit për klientët shkëlqyer globale.
 • Filozofia jonë

  Filozofia jonë

  Human Orientuar / Menaxhimi shkencërisht
  shpikur Development / Në vazhdim Outstanding
 • Shpirti ynë

  Shpirti ynë

  Unity, Honesty.Dedication, Innovation.
 • Image ynë

  Image ynë

  Të ngritur imazhin e stafit të unitetit, përkushtim, devotshmëri, marrëdhënie harmonike, humor të lumtur të punës. Ngritur imazhin modern ndërmarrje.