Advanteges kami

Didirikeun taun 2005, parusahaan urang specializes dina rarancang jeung pabrik tinggi-kakuatan, luhur-akurasi, sarta thread datar husus rolling mati sarta cylindrical thread rolling mati. Perusahaan 's miheulaan nyaeta Yinzhou Hengli Thread Pakakas Kilang kitu, diadegkeun dina taun 1997. Kusabab lahirna, urang geus dedicated dina ngarancang jeung ngahasilkeun datar thread rolling mati sarta cylindrical thread rolling mati.

Didirikeun taun 2005, Ningbo Henghui Thread Pakakas Co., Ltd. perenahna di basisir di Laut Cina Wetan sarta Orient Port - Ningbo. parusahaan urang specializes dina rarancang jeung pabrik tinggi-akurasi, luhur-kakuatan, sareng thread datar husus rolling mati sarta cylindrical thread rolling mati ...

Budaya urang

  • Komisi kami

    Komisi kami

    Inheriting sumanget tukang nyieun
    kauntungan pagawe Kanaékan
    Nyieun nilai sosial
  • Dream kami

    Dream kami

    Produsén kecap-kelas produk kualitas
    Service pikeun klien global alus teuing.
  • Filosofi kami

    Filosofi kami

    Manusa Berorientasi / Manajemén ilmiah
    Innovated Development / pursuing Pinunjul
  • Roh kami

    Roh kami

    Persatuan, Honesty.Dedication, Juara.
  • Gambar kami

    Gambar kami

    Nyetél gambar staf persatuan, kumawula, bakti, hubungan harmonis, senang haté berpungsi. Nyetél gambar perusahaan modern.